+31 6 391 45 121

veganistische keuze, Afrikaanse smaakbeleving in Gouda

Ons eigen Eri Ma Suwa bier

Traditioneel gebrouwen door Eritrese vrouwen 

Eri Ma Suwa Bier

Ma Suwa is ons nieuwe eigen bier, dat eigenlijk alles behalve nieuw is. In samenwerking met De Noord-Hollandse Brouwerij hebben we namelijk het traditionele Eritrese recept voor SUWA-drank in vier fruitige smaken gebrouwen. Het resultaat: vier heerlijke smaken bier waar we ontzettend trots op zijn. Kom je ze binnenkort proeven? 

Moederbier

‘Ma Suwa’ betekent letterlijk ‘Moederbier’. De traditionele Eritrese drank wordt dan ook met passie gebrouwen door de vrouwen in het land. Dit wordt zelfs gewoon thuis gedaan in veel gevallen! Ma Suwa is dus gebrouwen en vormgegeven als ode aan alle geliefde moeders in Eritrea, die al eeuwenlang met passie aan het recept werken. In Eritrea wordt Suwa voornamelijk geserveerd tijdens bijzondere gelegenheden, zoals lokale evenementen en feestdagen, maar in onze veganistische restaurant in Gouda kunt u er elke dag van komen genieten!

Fruitbier in vier smaken

Geniet van de smaak van Eritrea in vier bijzondere smaken. Waar bierkenners het vaak over toetsen van mango of ander fruit hebben, proef je in ons bier daadwerkelijk het fruit dat op de verpakking staat. Het is een intens geel, licht troebel bier met een volle schuimkraag. De bieren bevatten slechts 5 of 6% alcohol (per smaak verschillend), maar het zou volgens kenners extreem vol van smaak zijn voor een bier met een relatief laag alcoholpercentage.

Ma Suwa Brood

Ma Suwa Mango

Ma Suwa Banana

Ma Suwa Coconut

Dorst gekregen?

Uiteraard passen de vier smaken van Ma Suwa het beste bij authentieke Eritrese gerechten. Daarom nodigen we je van harte uit ze te komen proberen tijdens een echte maaltijd uit Eritrea in ons restaurant in Gouda. Alles veganistisch, alles lekker. Ook voor een glutenvrij menu kun je bij ons terecht! Zo kan iedereen onze unieke veganistische ervaring beleven.

Culinaire verrassing

Laat je verrassen door onze culinaire creaties. Onze chef-kok verrast je met smaakvolle gerechten.

Speciale gelegenheid

Vier jouw speciale gelegenheid bij ons. Van verjaardag tot huwelijk, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Romantisch Dineren

Verwen je geliefde met een romantisch diner bij ons. Intieme sfeer, heerlijk eten en verrassende wijnen.