+31 6 391 45 121

veganitstische keuze, Afrikaanse smaakbeleving in Gouda

Over ons

Vegan Afrikaanse Keuken in Gouda 

Op zoek naar een echte Afrikaanse smaakbeleving in Gouda, maar ben je veganistisch? Zoek niet verder dan Afrikaanse Keuken. Ons restaurant, geleid door Tedros Habtemariam en Aster Yohannes uit Eritrea, biedt een scala aan veganistische opties aan zodat iedereen kan genieten van onze authentieke gerechten. Onze koks zijn echte kenners van de Afrikaanse keuken en weten hoe ze de heerlijke smaken kunnen creëren zonder gebruik te maken van dierlijke producten.

Bij Afrikaanse Keuken kun je genieten van een gezellige avond uit met vrienden of familie, of voor een romantisch diner. Onze sfeervolle inrichting en gastvrije bediening zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Wij willen iedereen de kans geven om te genieten van onze gerechten, ongeacht hun dieetwensen.

Een bijzondere veganistische optie die wij aanbieden is Eri liquor. Een unieke smaak gemaakt met een speciale mengeling van kruiden en specerijen, die alleen te vinden is bij Afrikaanse Keuken. Eri liquor is een viering van Eritrea, daarom de naam AWDEAMET.

Maar dat is niet alles, Afrikaanse Keuken is ook trots om een speciaal drankje aan te bieden genaamd Ma Suwa (Moederbier), een oude Eritrese traditionele recept dat gemaakt wordt door vrouwen. De naam is gegeven om de Eritrese vrouwen te eren voor hun inspanningen om Suwa met liefde te maken. Traditioneel wordt de drank geserveerd tijdens bijzondere gelegenheden zoals lokale evenementen en feestdagen. Het bier is uniek en gemakkelijk te drinken, met een smaak van Oost-Afrikaanse wortels.

Afrikaanse Keuken in Gouda is de perfecte plek voor veganisten die op zoek zijn naar een authentieke Afrikaanse smaakbeleving. Onze gerechten, inclusief onze veganistische opties, zijn gevuld met smaak en liefde. Reserveer nu en geniet van een onvergetelijke veganistische ervaring!

Culinaire verrassing

Laat je verrassen door onze culinaire creaties. Onze chef-kok verrast je met smaakvolle gerechten.

Speciale gelegenheid

Vier jouw speciale gelegenheid bij ons. Van verjaardag tot huwelijk, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Romantisch Dineren

Verwen je geliefde met een romantisch diner bij ons. Intieme sfeer, heerlijk eten en verrassende wijnen.